Vi feirer 30 000 venner på Facebook

Du kan vinne et par United Nude Earnz bottie hos Lille Vinkel Sko - sort eller grå skolett med "jernstang" som hæl.
 

Facebook er blitt en viktig del av Lille Vinkel Skos tilstedeværelse på nett. Via vår Facebookside informerer vi daglig om alt som skjer hos oss, og driver kundeservice til alle døgnets tider. Vi digger å være på Facebook og setter enormt stor pris på kommunikasjonen vi har med dere der.

I løpet av de 18 månedene som er gått siden vi startet vår Facebookside har vi nå fått hele 30 000 Facebookvenner - personer som 'liker' siden vår på Facebook. Det vil vi feire! Som en takk til våre Facebookvenner har vi derfor laget denne konkurransen, der

vi vil trekke hele 30 vinnere, som hver kan velge seg et valgfritt par sko.

Konkurransen varer tom. fredag 15. april, og vinnerne får direkte beskjed pr. e-post innen 1. mai.
NB! Du kan kun delta én gang. Tenk deg godt om før du velger svaralternativ.

Det med liten skrift: Denne konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av Facebook. Du oppgir din informasjon til Lille Vinkel Sko, og ikke til Faceook. Informasjonen du oppgir vil kun benyttes til å trekke vinnere og slettes i etterkant, med mindre du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev. I så tilfelle kan du selv når som helst melde deg av nyhetsbrevlisten via lenke i nyhetsbrevet. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du er fylt 18 år (krav i hht. Facebooks Promotion Guidelines). Vi har ikke kapasitet til å dobbeltsjekke deltakernes alder ved trekning av vinnere. De som vinner kan velge seg et par sko i nettbutikken, eller i en av våre fysiske butikker. Premien må hentes ut innen 1. juli 2011. Premien kan ikke tas ut som gavekort eller kontanter. Ved behov for bytte av skoene pga. feil str. e.l. bytter vi én gang i ett annet par, ikke i tilgodelapp/gavekort og ikke i flere par som sammen tilsvarer verdi av opprinnelig mottatt par. Vinner betaler selv frakt/retur ved et eventuelt bytte, og det må finne sted 14 dager etter mottatt premie. Bytte av sko kan også foregå i en av våre butikker.