Hvor observant er du? Er du en ekte skonerd (sånn som oss)?

Du kan vinne et par United Nude Earnz bottie hos Lille Vinkel Sko - sort eller grå skolett med "jernstang" som hæl.
Marte Klouman, internett- og markedsansvarlig hos Lille Vinkel Sko foran noen av våre fineste sko.
Foto: Kari Flottorp

Mandag 4. april fant du Lille Vinkel Sko på forsiden av VG nett med den dramatiske historien om hvordan vår Facebookside ble stengt uten forvarsel.
Spennende lesning selvsagt. Men de av oss som virkelig er opptatt av sko syntes bildet var like interessant som teksten. Intervjuobjektet Marte
(nett- og markedsansvarlig hos Lille Vinkel Sko) kjente en dragning mot noen av de kuleste skoene vi har i butikken, og kunne i ettertid fornøyd
konstatere at skoene fikk sin velfortjente plass i bildet.

La du merke til skoene? Kan du til og med svare på hvilket merke det er på skoene som står i hyllen der Marte lener armen sin?

Blant alle som svarer riktig trekker vi to vinnere som får denne modellen:

 

Du krysser av for riktig svar i skjemaet under.

Er du i tvil om skoene er fra Bronx, Chie Mihara eller United Nude så kan du se modellene fra de nevnte merkene i vår nettbutikk.

Konkurransen varer tom. fredag 15. april, og vinnerne får direkte beskjed pr. e-post innen 1. mai.
NB! Du kan kun delta én gang. Tenk deg godt om før du velger svaralternativ.

Det med liten skrift: Denne konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av Facebook, selv om vi har nevnt den på vår Facebookside. Du oppgir din informasjon til Lille Vinkel Sko, og ikke til Faceook. Informasjonen du oppgir vil kun benyttes til å trekke vinnere og slettes i etterkant, med mindre du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev. I så tilfelle kan du selv når som helst melde deg av nyhetsbrevlisten via lenke i nyhetsbrevet. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du er fylt 18 år (krav i hht. Facebooks Promotion Guidelines). Vi har ikke kapasitet til å dobbeltsjekke deltakernes alder ved trekning av vinnere. Det er avbildet sko som er premie i konkurransen. Premien kan byttes i annen vare, eller hentes ut i form av annen modell, gavekort eller kontanter.