Halloween-konkurranse - Vinn tur til New York!

 

Vinneren er kåret! Den heldige ble: Lina Tørum. Gratulerer!

Bli med i konkurransen om en weekendtur for to til New York!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å finne 3 av de 15 gresskarene som er gjemt blant produktene våre i nettbutikken.
Klikk her og start gresskarjakten nå!  Konkurransen varer tom. mandag 31.oktober, og vinneren får direkte beskjed pr. e-post innen 5. november 2011.

Vinneren kan velge seg en en dato når som helst etter 1.februar 2012, men innen året. Vi bestiller fly og hotellopphold.
Vi ville også satt veldig stor pris på om du tok noen bilder fra turen, gjerne av skomoten i New York som vi kan dele med våre lesere i vår blogg, skobloggen.no.


NB! Du kan kun delta én gang. Tenk deg godt om før du svarer!

Det med liten skrift: Denne konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av Facebook. Du oppgir din informasjon til Lille Vinkel Sko, og ikke til Faceook. Informasjonen du oppgir vil kun benyttes til å trekke vinnere og slettes i etterkant, med mindre du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev. I så tilfelle kan du selv når som helst melde deg av nyhetsbrevlisten via lenke i nyhetsbrevet. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du er fylt 18 år (krav i hht. Facebooks Promotion Guidelines). Vi har ikke kapasitet til å dobbeltsjekke deltakernes alder ved trekning av vinnere. Den som vinner får en tur for 2 til New York med dekket flybillett og hotellopphold. Turen bestilles innen 2 uker etter at vinneren har fått beskjed. Dato bestemmes av vinneren og vi bestiller fly og hotell. Premien må benyttes i den angitte tidsperioden.