Sverres skoskap - del 1

Sjefen for Lille Vinkel Sko, Sverre Klouman, har en del sko i skapet sitt. Det er en herlig blanding av tøft, sært og mye rart, -og selvsagt i upåklagelig kvalitet. I denne første delen av "Sverres skoskap" får dere se skoene Sverre bruker mest, -til hverdag og fest. Enjoy!


PRIMA BASE
Primabase skinnlakk, lakksko, pensko, brunPrimabase skinnsko med lakk og spenner, sett bakfra, pensko

Vi starter med å vise frem lakkskoene fra italienske Prima Base. Dette er håndverk i ypperste klasse. Skinnet er dipdyed og Sverre elsker detaljen der skinnet er brettet utenpå sålen og spikret fast. De kostet så mye som 3 600 kroner for noen år tilbake og er i følge Sverre verdt hver krone.


K-SWISS
K-Swiss sneakers joggesko trainers gull bronse

K-Swiss lager tøffe joggesko som er superbehagelige å gå i. Denne retromodellen i gull-bronsenyanse har vært på føttene til Sverre to somre på rad. Sverre synes fargen er knalltøff og det er rågummi i sålen, så de er suverene å gå med. Nå kan du også få deg sko som sjefen -til salgspris i vår nettbutikk.


VOLTA
Volta sneakers casual grå classic
Volta er et italiensk merke vi startet med våren 2010. Snart kommer det nye modeller og vi gleder oss. De grå du ser her  har Sverre brukt i hele sommer og de holder utrolig bra! Finnes fremdeles både til herre og dame i butikkene.


JEAN-BAPTISTE RAUTUREAU 1
Jean-Baptiste Rautureau Walkcomfort cognag konjakk brun
Et av Sverres yndlingsmerker er Jean-Baptiste Rautureau. Disse franske, vidunderlige skoene er ekte håndverk med stil. Vinter-og høstfavoritten er modellen Walk Comfort i høstens store trendfarge; cognac.


JEAN-BAPTISTE RAUTUREAU 2
Sorte pensko, JEan-Baptiste Rauterau, randssydde
Enda et favorittpar fra franske Jean-Baptiste Rautureau. Disse penskoene er randsydde og litt røffe i snittet. En stil Sverre liker veldig godt. Dette paret fra Jean-Baptiste Rautureau er 7 år gamle, og så å si uslitelige! Se flere sko fra leverandøren her.
 

RED WING
Redwing brune snørestøvler amerikanske randssydde
Til slutt en amerikansk klassiker fra Red Wing. Merket har eksistert i over 100 år og denne snøremodellen fra 60-tallet fikk sin renessanse noen år tilbake. Også en modell som Sverre har brukt flere vintre på rad og som ser like bra ut fremdeles.