Hanna i Paris

En av våre ansatte - Hanna - har tilbrakt de siste månedene i motebyen Paris. Men hva gjør hun når hun trenger nye sko? Kjøper sko fra Lille Vinkel Sko såklart :-)

Hanna skriver til meg:

"Her sitter jeg midt i motebyen Paris. Delikate butikker med de nyeste trendene er å se på hvert gatehjørne. Allikevel måtte jeg gå gjennom Lille Vinkel Sko sin nettbutikk for å finne meg et nytt par yndlingssko. 
Pr. i dag sender ikke Lille Vinkel Sko til utlandet, men når jeg var så heldig å skulle få en venninne på besøk - kom hun med sko i bagasjen!"

emma go, martina, ansatt, lille vinkel sko, nyheter, pensko, blå
"Disse skoene er fra Emma Go finnes også i sort, men jeg forelsket meg helt i denne knallblå fargen, som er veldig in denne våren. De ble prøvd for første gang i dag, og wow så herlige!
Du blir 13 cm høyere, men på grunn av platåen er det ingen sak å gå med dem." (Pris: 1398,-)

emma go, martina, ansatt, lille vinkel sko, nyheter, pensko, blåemma go, martina, ansatt, lille vinkel sko, nyheter, pensko, blå

"Dere må ikke tro at skoene i bakgrunnen er de eneste jeg hadde med til Paris. 4 par sko er allerede sendt tilbake til Oslo med venner fordi jeg er redd for sko-overvekt på hjemreisen..."

Au revoir,
Hanna.
:-)