De vant tur til New York!

I oktober 2011 hadde vi en stor gresskarjakt på nettsidene våre i forbindelse med Halloween. En konkurranse hvor premien var en tur til the Big Apple - New YorkOver 500 av reiselystne følgere lette og lette. Noen fant ALLE gresskarene, men bare én vant - og det var Lina Tørum!  
Hun valgte å ta med seg en god venninne, og her ser du litt av hva de opplevde i NY!  (Venninnen Irina har også blogget masse i etterkant om besøket i New York.)

 


Askepott x 2 på tur i  hest og slede i Central Park. Kanskje er de ute og leter etter sine Askepott-sko??


Og der var Askepott-skoen! Jentene måtte selvfølgelig innom noen skobutikker.
Hvem klarer vel å dra til NY uten å handle sko?! Disse to jentene klarte i alle fall ikke å dy seg!
Vi fikk tilbakemelding om at de ente opp med ganske mange par sko i kofferten på vei hjem :-)


Steve Maddens signaturbutikk...


Miz Mooz.....


Men det er jo mer å gjære i NY enn å se på sko! Her er jentene på loppemarked ved Chelsea Market og leter etter morsomme skatter. 


Enda litt mer sko.... 


Her ser det ut til at Lina har funnet et par hun ønsker seg! 


Shopping kan bli slitsomt og da er det viktig å få i seg litt mat! Det er vel ikke alt som er like sunt i NY, men for et fantastisk bagel utvalg og Cream Cheese i alle varianter. NAM!


Styled by NY! Neon fargede sko er hot på andre siden av Atlanterhavet også!


Vi takker NY for denne gang, med denne klassiske scenen fra byens gateliv.  

Og tilbakemeldingen fra vinneren og hennes heldige følge er: "Jeg vil først og fremt takke for en fantastisk tur!! Vi har hatt det kjempefint. Det er ti år siden jeg og Irina har vært på tur, og aldri sammen bare vi to. Vi er evig takknemlig. Som Irina sier; New York er en by som gir energi, og hun kommer definitivt tilbake! Jeg har vært der 4 ganger tidligere, men blir aldri lei av denne herlige byen som har så mye å by på. " - Lina Tørum.

Hvor skal vi la reisen gå i neste reise- konkurranse? Milano? Barcelona?